Isolatie Actieweken

Beschrijving
Hieronder kun je jouw declaratie indienen, dit kan tot 14 dagen na afloop van de actie zolang het maximum beschikbare totaalbedrag niet is bereikt. Je kunt per huishouden één declaratie indienen deze mag bestaan uit meerdere bonnen.

Het indienen gaat in een paar simpele stappen:
 • Vul jouw gegevens in.
 • Schrijf op jouw bon ‘Isolatie-actieweken’ en omcirkel de producten die je wilt declareren.
 • Maak een foto van jouw bon en upload deze in het formulier
 • Vul de gegevens van jouw aankopen in en verstuur het formulier.
Heb je nog vragen kijk dan bij de veelgestelde vragen.
 

*Deze actie is uitsluitend voor inwoners uit de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten.
Lukt het niet om een bon te uploaden? Dan kun je een vinkje zetten onder de uploaden knop in het vakje ‘het lukt mij niet om de bon te uploaden’. Vul wel de rest van de gegevens in en verstuur het formulier. Je ontvangt dan informatie over hoe je jouw bon toch kunt versturen.
U kunt één of meerdere bonnen uploaden. Klik steeds op ‘Bon uploaden’ om een volgende bon te kunnen uploaden.
Bedrag per categorie
Let op! U mag geen producten declareren die niet in de categorieën vloerisolatie-materiaal, plafondisolatie-materiaal, muurisolatie-materiaal, dakisolatie-materiaal, tochtstrippen of radiatorfolie vallen. U kunt dus ook geen producten declareren die u verder nodig heeft zoals balken, plakband, snijmaterialen etc. Deze producten doen niet mee aan de actie.

Let op! Vul hieronder het bedrag in min de korting die je al hebt ontvangen van de bouwmarkt. Over dit bedrag krijg je de 25% terug met een maximum van €100,-.
Bij welke bouwmarkt heeft u uw materialen gekocht
Algemene voorwaarden Isolatie-actieweken
1. Algemene regels
 1. De Actievoorwaarden zijn geldig voor de ‘Isolatie-actieweken’ georganiseerd door Veluwe Duurzaam. Bezoekadres: Koekoeksweg 3, 8084 GN in ’t Harde.
 2. De deelnemer kan gedurende de actieperiode een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen (cashback-bedrag).  Deze actie is geldig voor de periode van 12 tot en met 31 oktober 2020. En zolang het maximale uit te betalen bedrag niet gehaald is.
 3. Op de bon/factuur mogen meerdere producten staan, ook producten die niet meedoen aan de actie. De producten hoeven dus niet apart worden afgerekend. Alleen over het totaalbedrag van de deelnemende producten ontvangt u het cashback-bedrag, de overige aankopen moeten hiervan worden afgetrokken.
 4. Op deze actie en de actievoorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
 5. De cashback aanvraag kan alleen worden gedaan via de website van Veluwe Duurzaam (www.veluweduurzaam.nl/isolatie-actieweken).
 6. Door deel te nemen aan deze actie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.
 7. De actie is alleen geldig voor inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Inwoners buiten dit gebied zijn uitgesloten van deelname.
2. Actie uitleg
 1. De deelnemende producten aan deze actie zijn: vloerisolatie, dakisolatie, muurisolatie, plafondisolatie, radiatorfolie en tochtwering.
 2. De consument koopt het product bij een van de deelnemende bedrijven zoals vermeldt op de website (www.veluweduurzaam.nl/isolatie-actieweken). Na aankoop heeft de deelnemer recht op een vergoeding van 25% met een maximum van €100. De actie houdt in dat de deelnemer op na aankoop van een bepaald product recht heeft op een bepaalde vergoeding, zoals aangeven op de website van Veluwe Duurzaam.
 3. Veluwe Duurzaam streeft ernaar het cashback-bedrag binnen 4 tot 8 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken op het rekeningnummers zoals vermeld op de aanvraag.
 4. Nadat de actie is gesloten kan er nog 14 dagen een claim worden ingediend zolang het maximum beschikbare totaalbedrag niet is bereikt.
 5. De deelnemer mag maximaal 1 declaratie indienen, deze declaratie mag meerdere bonnen bevatten.
 6. De actie kan worden gecombineerd met acties van de bouwmarkten zoals vermeld op de website van Veluwe Duurzaam.
 7. Het cashback-bedrag moet worden ontvangen op een normale betaalrekening en kan niet via creditcard, crypto valuta PayPal, of spaarrekeningen ontvangen worden.
 8. Veluwe Duurzaam is niet verantwoordelijkheid voor de voorraad van de deelnemende bouwmarkten.
 9. Mochten er in de periode van de actie landelijke kortingen zijn op isolatiematerialen, dan geldt de korting zoals vermeld op de website van Veluwe Duurzaam.
 10. Een bouwmarkt heeft het recht bepaalde producten uit te sluiten van deelname van de door hun aangeboden korting.
3. Deelnemers
 1. Je kan deelnemen aan de actie als je ouder bent dan 18 jaar.
 2. Deelname aan deze actie is gratis.
 3. Deelname werkt als volgt:
  1. De consument koopt een of meerder deelnemende artikelen bij een deelnemende bouwmarkt.
  2. De deelnemer ontvangt, indien aangeboden door de bouwmarkt, korting bij de bouwmarkt. Het overzicht van de kortingen is te vinden op de website van Veluwe Duurzaam.
  3. De deelnemer neemt de kassabon mee naar huis.
  4. De deelnemer vult de gegevens in op de website van Veluwe Duurzaam inclusief het bedrag dat uit is gegeven aan de deelnemende producten (trek hier eventuele andere aankopen vanaf). De volgende gegevens worden ingevuld:
   1. Upload de bon(nen) inclusief het opschrift ‘isolatie-actieweken’
   2. Naam van bouwmarkt
   3. Naam en achternaam
   4. Adres en huisnummer
   5. Postcode, plaats en gemeente
   6. Aankoopbedrag
   7. Korting
   8. Rekeningnummer
   9. E-mailadres
   10. Antwoorden op vragen over het isolatiemateriaal
  5. De deelnemer moet akkoord gaan met de actievoorwaarden en na verzending ontvangt de deelnemer een bevestiging.
  6. Het cashback-bedrag wordt binnen 4 tot 8 weken overgemaakt na de ontvangst van de bevestigingsmail en alleen indien de inschrijving voldoet aan de voorwaarden.
  7. De deelnemer behoudt het recht op retour en tevredenheidsgarantie, echter zal er geen cashback plaatsvinden als de deelnemer hier gebruik van maakt.
 1. Deelname aan de actie is persoonsgebonden en kan niet worden overgedragen.
 2. Indien de declaratie niet naar waarheid is ingevuld, wordt de deelnemer uitgesloten van deelname en ontvangt deze geen cashback-bedrag.
 3. Veluwe Duurzaam verwerkt de persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk en uitsluitend voor deze actie, tenzij de deelnemer zelf heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van andere acties. Het rekeningnummer wordt 65 dagen na indienen verwijderd tenzij deze gegevens nodig als de betaling pas na deze periode kan worden uitgevoerd. De overige gegevens worden ook na 65 dagen verwijderd, tenzij de deelnemer heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van andere acties.
 4. Veluwe Duurzaam kan deelnemers weigeren of uitsluiten van deelname zonder opgave van reden en naar eigen inzicht.
 5. Veluwe Duurzaam kan ten alle tijden het besluit nemen om deze actie te wijzigen, op te schorten of te stoppen zonder enige vorm van aansprakelijkheid.
4. Overig
 1. Veluwe Duurzaam kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor (type)fouten of verkeerde informatie op de website. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
 2. Veluwe Duurzaam sluit elke vorm van aansprakelijkheid uit in verband met deelname aan de actie, de actie zelf of het stop zetten van deze actie.
5. Correspondentie en klachten
 1. Heeft u klachten of vragen over deze actie? Neem dan contact op met Veluwe Duurzaam via 0525-701015 of info@veluweduurzaam.nl